Post by matgastnrewusre on Feb 12, 2022 15:56:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - puzzle games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - puzzle games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code veliko primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles - puzzle games 2022 version ▞▞▞
Resnično me ne moti reklam med ugankami, ampak vsakih nekaj minut med igro je smešno!! Poleg tega je oglas težko ustaviti, kar je neverjetno nadležno. Če se to ne bo izboljšalo, bom izbrisal. Ne boste zaslužili denarja, če ljudje ne bodo igrali vaše igre.
Aplikacija ima zdaj zvoke igre, ki se ne izklopijo, tudi če poskusim. Prosim popravi.
Včasih mi je bila ta igra všeč, zdaj pa veliko oglasov. Vsakič, ko postavite približno tri do štiri kose, se prikaže oglas. Niso me motili dodatki med ugankami. Odstranil sem ga.
Uganke so čudovite in zabavne. A oglasi so po nepotrebnem pretirani. Iskreno povedano, lahko bi živel z oglasi. Toda pomanjkanje možnosti sinhronizacije aplikacije na različnih napravah ali prijave za shranjevanje dokončanega in trenutnega napredka je frustrirajuće. Na drugi napravi sem imel shranjenih toliko kovancev, da jih zdaj zaradi tega ne morem uporabljati. Namesto da bi znova zagnal, bom samo izbrisal in našel drugo aplikacijo uganke.
Zame je igra sestavljanke čas za sprostitev, ne pa dirkanje z ribami. Nočem, da je več kot 36 do 60 kosov. Uživam v barvitih slikah, med katerimi lahko izbiram. Pustil sem word link cub, ko je postalo težko, mi ni pustilo, da bi zapustil igro, da bi se vrnil k lažjim. To ni pošteno, saj sem rekel, da se sprostim, da ne stresem
Prijetna igra. Precej dober izbor slik. Preveč oglasov, da bi prekinili vašo koncentracijo.
Rad sestavljam uganke. Ta je zabavna.
Jigsaw Puzzles - puzzle game Teka-teki czt
Ljubite uganke. Ne maram oglasa RBC, ki moti
Več oglasov med sestavljanko je zame težava. Pred sestavljanko, nadležno, a v redu, po uganki, nadležno, a v redu, a med uganko? Ne. Obstajajo tudi drugi, ki ne prekinjajo igre. Odstranjevanje
Super.
prijetno sestavljanje
1. Ko sem nadgradil telefon, sem izgubil vse dokončane uganke. Ni načina za prijavo, da bi se napredek lahko prenesel na novo napravo. 2. Ni več delovnega prostora – sestavljanke ne morete premikati navzgor, navzdol ali na stran, da bi delali na določenem delu slike ali shranili koščke. 3. Oglasi na začetku in koncu uganke so v redu. Toda oglas po vsakem petem vstavljenem koščku sestavljanke?! To je absurdno in jezno. Včasih mi je bila všeč ta aplikacija - dal bi ji 5 zvezdic. Ampak zdaj ... 3 zvezdice so nateg.
Rad delam uganke, edina težava, ki jo imam, zakaj je toliko oglasov med vsakim
Lepa igra.
Včasih mi je bila všeč ta aplikacija - dal sem ji 5 zvezdic. Pravkar sem zaradi oglasov znižal na 2. Razumem potrebo po oglasih v brezplačnih igrah in se strinjam s pogostostjo in časovno razporeditvijo oglasov. Običajno ob zagonu aplikacije, med ugankami itd. Zdaj me prekine oglas VSAKIH 40 SEKUND! To je smešno in je pokvarilo izkušnjo.
Vrh
Borderline ni mogoče igrati. Včasih mi je bila ta igra zelo všeč, vendar so se napake, ki so bile občasne, pogoste. Zdaj je zelo pogosta napaka, pri kateri, če zaprete igro in odprete uganko, ki je v teku, boste ugotovili, da je že dokončana. Vsi deli so na plošči in tvorijo celotno sliko, vendar nobeden od njih ni povezan in tudi tisti, ki ste jih že postavili, so postali odklopljeni. Vse, kar lahko storite, je, da izberete "preselitev" in začnete znova.
Nenehno zamrzne in me vrže iz igre. Smešni izgovori so vse, kar dobimo, zakaj
Pravkar sem naredil eno uganko. Takoj so prosili za oceno. Zelo izvedljivo pri sestavljanki s 64 deli. Pravkar sem končal drugo uganko. Prekinjeno je bilo z 2 oglasoma in enim takoj po zaključku. Morda bo preveč motenj, če se nadaljuje. Nato bo zavrgel in izbral drugo aplikacijo.
Uganka z ovcami, enostavna za izdelavo, končana hitro
Burger Shop 2 Fritidsspill vyu
ljubim te
Super igrica 👌👌👌👌
Ta igra je tako zabavna
Zanimiva😊
Včasih sem res užival v tej aplikaciji, zdaj pa je toliko oglasov, da je postalo nadležno!!! Ko ste sredi sestavljanja uganke, se ta zlomi za reklame (oglase)! Dovolj je že!!!!
Zelo pomirjujoče in možgansko zanimivo
Zelo sprošcujoce
Pravkar sem končal svojo prvo uganko. Zaenkrat mi je všeč, vendar si želim, da bi ga lahko povečal, da bi uporabljal več zaslona.
Všeč mi je ta igra, vendar vsakič, ko postavite zadnji kos na svoje mesto, takoj preskoči na reklamo! Nikoli vam ne dam časa, da bi cenili svoj dosežek ali občudovali samo sliko! Ali je mogoče nastaviti, da gre, kdaj klikniti za nadaljevanje? Popravi to in dal bom 5 zvezdic.
Jigsaw Puzzles - puzzle games እንቆቅልሽ adtt
Prepričan sem, da imam stabilno internetno povezavo, vendar zaslon za nalaganje v dnevni uganki vzame veliko časa.
Kul