Post by matgastnrewusre on Feb 12, 2022 16:05:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MODERN WARSHIPS ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MODERN WARSHIPS IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy viac zlata ▞▞▞
▞▞▞ MODERN WARSHIPS 2022 version ▞▞▞
Je to najlepšia hra akú som kedy hral 😃😀👍👍👍👍
MODERN WARSHIPS Akció yets
Hra je veľa padnutých a viac laguje.
Server sa načítava veľmi pomaly, pri hraní offline a problémoch so sieťou sa potom všetky skóre hry stratili.. aj keď po vyriešení problémov so sieťou... to je veľmi nepríjemné, pretože z tohto dôvodu nie je motivácia hrať túto hru.. aspoň skóre a úspech mali by ste uložiť na zariadení a po vyriešení problému so sieťou aktualizovať na online. V opačnom prípade je zbytočné dokončiť offline porovnávanie v čase chyby siete (čo sa bežne stáva v čase hrania zápasu).
Miloval som túto hru. Páčilo sa mi to tak veľmi, že som naň minul peniaze pri nákupoch hier. Ach, ako ma to mrzí. Mal som vyhodiť svoje peniaze do odpadu, pretože ako sa ukázalo, ten odpad si zaslúži viac. Zistilo sa, že herná mena má hodnotu. Minul som na to svoje peniaze, takže to, že si títo ľudia zobrali z môjho účtu 70 000 000+ $ (= 3 486 USD) v hernej mene, je absolútne rozhorčujúce. Hra je fenomenálna, ale nemíňajte na ňu peniaze. Môžu okradnúť aj vás.
WTH, dnes som išiel hrať a môj profil je vymazaný, ako keby som nikdy nehral. Všetko je preč. Viem, že došlo k aktualizácii a nie som si istý, či to urobilo to. Opravte čo najskôr!!
Naozaj som si užil všetko o tejto hre až do úrovne 11, keď sú moje plne vyťažené lode a zbrane zrazu bezmocné proti nepriateľským lodiam, ktoré na mňa teraz strelili niekoľko výstrelov, kým som ich vôbec neuvidel, a každá z nich sa na mňa zamerala ako na hneď ako sa hra začne. Prešiel som z vysokého pomeru výhier k jednoduchému umieraniu na začiatku každej hry. Nestrácajte čas a hlavne peniaze.
Toto je nehorázne. Po dnešnej aktualizácii hry som nedostal ani svoje denné odmeny z predchádzajúcej aktualizácie 0.46.0. Nečakané a som z toho veľmi nešťastný. Prosím, pomôžte, Cube Software
Pay-to-win hra ako mnoho iných. Chápem, že vývojári si musia zarobiť na živobytie, ale náklady v tejto hre, ako aj v iných hrách v Google Play, sú smiešne predražené. Stolné hry stoja menej ako 100 AUD $ za kus a vydržia roky a roky. Zatiaľ čo mobilné hry sú v stovkách, ak nie tisíckach dolárov, ak vás premohla vaša márnivosť a peniaze míňate márnomyseľne. Google [Play], Android, vývojári a chamtivosť ničia to, čo mohlo byť dobrou počítačovou platformou.
Toto je veľmi dobrá hra, systém sa dostal veľmi vysoko, ale ich problémom je, že cena lode je veľmi vysoká a nemôžem v nej použiť žiadny mod, plsss opravte tento problém a pokračujte takto👍👍👍👍👍👍👍👍 😘😘😍
Strasne dobra hra bavi ma letat helikopterov
Hra je príliš drahá, niektoré lode majú hodnotu 12 miliónov, čo je podvod a zarobíte 60 000 peňazí, ak spôsobíte poškodenie 400 000 na zápas zakaždým, keď si kúpim loď, zvýšenie cien naozaj musí hru opraviť
Prestalo to fungovať, keďže som sa trikrát pokúsil načítať hru po strate všetkých údajov z uloženej hry, teraz to chce dokonca spustiť, takže je to pokazené??
PROSÍM opravte túto hru..scouting a pavning je otrasné!!!! hra je v poriadku, ale tieto chyby ahhh NEHRÁM..
Ako v každej inej hre máte modderov! Všetky PVP hry asi mesiac po spustení dostanú modderov!!
Vo vašej hre je vážna chyba, mohol som správne pestovať zlato, pretože systém často neaktualizuje údaje o zabíjaní mojej lode v teréne. Napríklad systém ukazuje, že som zabil 0 lodí, pričom v skutočnosti som v poslednom kole zabil 2 lode. Myslím, že na opravu tejto chyby musíte aktualizovať svoj systém
Míňam peniaze, opravná sada nefunguje opraviť túto chybu
Mimpi Memasak Santai mpd
Malá cibička že sa to aj dosť dlho ináč tomu dosť verím 🏴⍍☠️🏴☠️
Hra bola zábavná, ale prestane a nebude sa hrať, len sa trochu zadrhne a potom sa vypne, najmä keď som uprostred bitky a vyhrávam, on sa vypne, robí toto už 2 alebo 3 týždne, takže hľadám inú hru na hranie podobnú tejto, ak ju nájdem
Kôš, bola to zábava, keď to bolo súťaživé, ale teraz sa hovorí o peniazoch. Nie je možné vyhrať čokoľvek bez toho, aby ste minuli 1 tisíc. Drž sa ďalej.
Dobry den hram tuto hru uz chvilu. Bojoval som s upgradmi, pretože to hovorilo, že to zlyhalo. Teraz, keď som si kupoval pulty rakiet, bolo napísané, že si to kúpim a nič nevlastním. Teraz je to 750 tis. Opravte prosím tento váš problém. Musíte mi dať 300 počítadiel rakiet. S pozdravom KillerPrincess
Toto je pravdepodobne najlepšia bezplatná hra na vojnové lode, s ktorou som sa stretol, ale hra je neuveriteľne drsná. Denné misie je možné splniť len vtedy, ak nemáte žiadny život a každú sekundu svojej existencie trávite hraním. Odmeny za hru sú nanič. Môžete zničiť tri lode a rozdať viac ako 500 000 a získať len 50 alebo 60 tisíc dolárov. Lode zvyčajne stoja milióny dolárov a xp za hru je tiež na hovno. Opravte to, je to naozaj hlúpe.
Super hra
Hra casto sekne a musim ju znova zapnut Treba opravit
Dávam 1 hviezdičku, pretože táto hra tak veľmi zaostáva a najhoršie, ak hráte battel v tejto hre, dokonca aj online alebo offline, vaša hra náhle spadla, aj keď zmeníte nastavenia na grafiku nízkej kvality. Podľa môjho názoru vývojár tento problém správne vyriešil.
Je trochu zbytočné mať námornú hru, keď vás väčšina ľudí vyhladí vzdušnými silami... Je to také hlúpe, pretože ak vás nezničia hneď na začiatku, je to oneskorenie, kvôli ktorému zomriete, takže nemôžem dostať dosť peňazí na zvýšenie úrovne mojich lodí, čo je hlúposť. Táto hra si vyžaduje serióznu prácu. Ako môžu helikoptéry a prúdové lietadlá spôsobiť tisíce škôd, ale lode im môžu spôsobiť len niekoľko stoviek (maximálne zbrane), TAK NEVYVÁŽENÉ, JEHO Hlúpe plus ľudia vás môžu preniesť, ale vy nemôžete urobiť to isté NEINŠTALUJTE
Stačí dať tlačidlo predať hneď vedľa tlačidla použiť, prosím 😭😭..Predajte nám prosím našu loď 😭😭😭!!!! Stačí dať tlačidlo predať na február Čakal som 2 roky na predaj svojich lodí a nemôžem to opraviť.
MODERN WARSHIPS Akció yets
Je to taká prefíkaná hra
MODERN WARSHIPS Acción bwn
Spočiatku sa mi táto hra páčila, ale to bolo dovtedy, kým som sa nenaučil, ako sa nikdy nedostanete cez úroveň 13... Štyrikrát 4! Dosiahol som úroveň 14 a keď prejdem do ďalšej bitky, vrátim sa na 13...tiež všetky vylepšenia vždy povedia zlyhať, kým nevyčerpáte všetku hotovostnú rezervu, táto hra sa mi naozaj páčila, ale je to len strata času byť z toho mrzutý. Ach áno, aj dosiahnutie úrovne trvá večnosť. Takže nehovorím, strávil som veľa času hraním a nedovolí mi to prejsť úrovňou 13. BS!!
pekná hra, ale ťažké nájsť peniaze, najhoršie každodenné misie
Hra bola aj tak hraničná platba za víťazstvo, ale teraz s touto bojovou pasou sa oplatí vyhrať, hra nie je len nočnou morou, všetka zábava je preč, dostať sa na ďalšiu úroveň trvá navždy a musíte mať úroveň 15, aby ste získali všetko dobré nové vyrobené lode sú na úrovni 25+. Hra je len o zarábaní peňazí pre vývojárov, ktorí teraz nepridávajú nič dobré. Ľutujem, že som sa v tejto hre dostal tak ďaleko, ako som teraz.
Slušná hra, klamlivé praktiky predaja. Kúpil som si „preukaz“, ktorý som strávil pomerne veľa času hľadaním, bol dočasný a nič nenasvedčovalo tomu, že tomu tak je, iba jeho platnosť vyprší asi po týždni. Viackrát ste vývojárom poslali e-mail a nedostali žiadnu odpoveď. NEutrácajte svoje peniaze na túto hru.
Hru si musím vyhľadať zakaždým, keď si ju chcem zahrať, pretože sa mi nenainštaluje do telefónu a v poslednej dobe nemôžem nakupovať a už dlho som nedokázal vyhrať ani jednu bitku, hra je hrozná keď hráte dostatočne dlho na to, aby zastavili váš postup bez kupovania vylepšení
Roboti spoluhráčov pre jedného hráča sú retardovaní a vždy zomrú. A chat je plný softies, ktoré vysávajú mody, len aby nedostali ban.
Strašné
zlá hra niekedy stratila zmysel s týmto vybavením robota úrovne 3 a bojom úrovne 2