Post by matgastnrewusre on Feb 12, 2022 16:17:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mazes \u0026 More ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mazes \u0026 More IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање више кључева ▞▞▞
▞▞▞ Mazes \u0026 More 2022 version ▞▞▞
Након 4 до 5 фаза наставити је веома тешко. Могао би дати јасније наговештаје
Да су рекламе 5 секунди, трпео бих после сваког другог круга, али 30 секунди је превисе. Уосталом, ко бре гледа те рекламе и кликће на њих?
Веома лепа игра! Добра ствар је што чак и ако смо ван мреже, нема додавања, а ово би такође могло да пружи добру вежбу вашем мозгу. Волим ову игру, одлична је! Има нивое унлимитед и опет, заиста је лепа игра коју би дефинитивно требало да преузмете за свој мозак!
То је једноставна игра тркача у лавиринт. Нема много више да се каже. Ако волите лавиринте, само напред
Игра је лоса,достна и клупа. Нисам досаднију игру играо. Сва ко игра ову игрицу клуп. Боље играјте те нормалне игре.
не може да игра осим ако му не одобрите приступ свом Гоогле налогу. морате се пријавити да бисте играли. не могу да играју редовно
Веома добра игра. У њему користимо и свој ум као и руку. Иако ту игру радимо брзо или брзо. То нас заправо привлачи да играмо. Укључује или повећава знање о игри слагалица. Дакле, хвала што сте га прочитали, ја сам захвалан вама што сте га прочитали
Огласи, рекламе, рекламе.... Ако волите рекламе, ова игра је за вас. После сваке слагалице постоји оглас!
Ова игра лавиринта је сјајна. Куцнете лоптицу и она иде до следећег отвора без да је повучете до краја. То је невероватно. Никад нисам видео игру лавиринта попут ове. ДОБАР ПОСАО.
Како напредујете даље, они вам намерно отежавају да видите крајњу тачку. Није фер ако не знате куда идете и губите много времена тражећи круг крајње тачке.
лепа мала игра да изазове ваш ум. Могу да решим било који лавиринт за неколико секунди, а овај је забаван да изазовем себе и задржим своју вештину оштром. Не сметају ми додаци. Не радим рекламе на ТВ-у, па само отворим лавиринт током њих и уђем у брзих 10 или петнаест лавиринта да прођем рекламе. хвала на лепој игри момци.
Заиста ми се допао ледени лавиринт, али онда дођеш до одређеног нивоа који једноставно нема смисла и ако си користио два наговештаја о мразу које си добио, тешко! Јер онда морате да купујете наговештаје правим новцем. 😵
Током две године платио сам ДВА ПУТА (Други пут пре само неколико дана) да се додаци уклоне из ове игре и они се и даље појављују са сваким ажурирањем апликације. Програмери (нови, Мапле Медиа) су или веома спори да реагују или потпуно не реагују и стога би се могло чинити да их је мање брига. Изузетно сам разочаран овим људима.
Mazes & More پزل cxde
Ужасне контроле. Не можете само да пређете прстом дуж максимума да бисте се кретали. Зауставља се на свакој могућој тачки. Фрустрирајуће и превише огласа. Брисање игре... Тужно, јер волим лавиринте.
👍
није много боља игра али је добра игра. шеф компаније, молим вас, покушајте да ову игру учините бољом од ове. молим те покушај!
То је веома добра игра. И може да се игра када сте под стресом, заиста помаже. заборавићете на оно због чега сте били под стресом
У тренутку када сам први пут отворио апликацију био сам опструиран огласом.Говори много о квалитету.. Одмах сам га обрисао.
Одличан концепт, али рекламе су стварно досадне. Морао сам да затворим и отворим своју игру да бих прешао на следећи ниво. На мом Самсунг С7 не постоји опција за затварање огласа
Лабиринти су забавни, али реклама после сваког нивоа је смешна. Разумем да је постојање огласа важно за зараду, али долази тренутак када је то једноставна похлепа.
много реклама, није се дуго приказивало, али не би требало да имате толико огласа на почетку
Искачући прозори за додавање након решавања сваког лавиринта постају сметња. Забавно за игру!
Игра је добра, али оглас долази након завршетка сваког нивоа што је веома иритантно и стога даје 2 звездице само за те иритантне рекламе!
Mazes & More புதிர் xdf
Многи додају између када играмо игру, молим вас, престаните да приказујете, додајте да губимо интересовање и концентрација, игра је добра, али додајте досадно
Добро је, али треба још побољшања
2 сам ставио јер је прелазак био лаганицаа♡
Ад централ, тапните на екран, постоји оглас, завршите ниво, постоји оглас, покрените игру, да, још огласа, икада сам имао оглас за оглас...
Labirynty i więcej Łamigłówki ehs
Отель Трансильвания Приключения zebi
превише огласа
Потребно ми је мање времена да решим лавиринт него да гледам рекламу после сваког нивоа. Ад инфестед.
Ова игра би могла да буде лепа... прихватите чињеницу да је буквално ПАЦТ са рекламама. Имао сам 2 огласа пре него што сам могао да пристанем на приватну политику, и ТРИ огласа пре него што сам могао да покренем саму игру! Могу да разумем да је игрицама потребна зарада са огласима, али ово је превише! Можда поставите оглас сваких 5 или 6 утакмица уместо 3 или 4, онда бих могао дати бољу рецензију.
Глупосст
То доноси своју поенту као игра лавиринта, али осећам да су контроле мало неспретне, аутоматски се померају када клизите, и ја бих више волео да притиснем страну и иде у том правцу, али у реду је за оно што ради
Превише додати
Инсталирао сам га, отворио и дочекао ме оглас који се не може прескочити. Ако ћете ставити огласе, барем учините да их можете прескочити, а још боље када отворите апликацију, немојте одмах стављати огласе
Игра се не учитава веома брзо и не чита увек исправно тачпед, али је забавна игра.
Заиста ми се свиђа ова игрица, али се и даље смрзава сваки пут када покушам да је играм, и то није мој проблем са телефоном. Постаје све више и више фрустрирајуће и зато јој дајем само 1 звездицу, али све остало је веома интересантно. Надам се решићете овај проблем
Видео сам много рецензија у којима се каже да има толико огласа са мојим искуством да је играње игре забавно и да нема много реклама које сам ставио 4 звездице јер су нивои заиста лаки, али осим те добре игре.