Post by matgastnrewusre on Feb 12, 2022 16:23:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BADLAND ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BADLAND IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک کلیدهای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ BADLAND 2022 version ▞▞▞
بازیه عالی و خیلی مصرف آوره منکه به شدت از این بازی خوشم اومده و تکراری هم نمیشه
تبلیغات زیاد باعث آزاردهنده و غیرقابل پخش شدن آن می شود که شما قبل و بعد از یک ماموریت تبلیغ دریافت می کنید به علاوه برخی از ماموریت ها بدون مرگ غیرممکن است.
بازی خوبی است، اما کل تجربه توسط تبلیغات بی پایان خراب شده است. حتی ارزش امتحان کردن بازی را ندارد.
iOS است. این بازی دارای گرافیک زیبا و سطح بالا، صداهای جذاب و گیم
واقعا بهترین بازی تو نوع خودشه❤
بازی خوبی است اما شما را مجبور می کند نسخه پریمیوم آن را بخرید زیرا اگر این کار را نکنید، با تبلیغات طولانی بمباران خواهید شد، هر بازی دیگری
BADLAND (MOD ، Unlocked) دانلود 3.2.0.63 برای Android
BADLAND ماجراجویی ltb
تبلیغات خرابش کرد
آیا این یک بازی است یا چیزی ... تبلیغات زیاد ... ما نمی توانیم بدون دریافت تبلیغات غیرقابل رد شدن به طور مداوم بازی کنیم
در ابتدا عالی بود، اما تبلیغات بسیار زیادی دارد، باید بین 30 تا 60 مرحله در یک تبلیغ بین سطوح صبر کنید یا اگر شکست خوردید و مجبور به ریسپون شوید.
زود تکراری میشه
نبرد در سرزمین بد – baldland brawl برای ایفون - سیبانه
برای تایم پاسد کافی است
بازی خوب و گیرا بود... با این حال هجوم تبلیغات قبل از بازی در هر سطحی واقعاً لذت را از این ...
واقعا بازی خوبیه!!!!! اما موافقم که اغلب تبلیغات در بازی وجود دارد
"اشکالات رفع شد" بیشتر شبیه اشکالات اضافه شده 😒
عالی عالی عالی فیزیک خوشمزه و همچنین لذیذ. مفاهیم بسیار بیمارگونه ای، اما با کنار هم قرار گرفتن در داروهای بیهوشی، من با جان خود شرط می بندم که هر موسیقی می تواند موسیقی متن این بازی را که ظاهراً به دلیل عدم نصب موسیقی برنامه ریزی شده است، پخش کند. هدفون بهترین تجربه را به شما ارائه میدهد، بنابراین آن را با پاندورا در حالت زدن امتحان کنید
خیلی ها اضافه می کنند که من نمی توانم از آن بگذرم و بعد از مدتی بسیار خسته کننده می شود
badlands.
هر چند وقت یکبار این بازی را دانلود می کنم و به آن خوش می گذرد. تعداد زیادی تبلیغات وجود دارد، اما برای هر بازی رایگان موبایلی که معمولاً مورد نیاز است. 5/5
زباله آن را چند سطح کردم و اکنون به من اجازه نمی دهد بدون پرداخت 3.99 دلار ادامه دهم. وقتی می زنم "نه" با تشکر، فقط تبلیغ پشت سر تبلیغ است. راهی برای ادامه بازی وجود ندارد.
زمین بد یا بازی بد؟ چرا برای بازی با صحنه های زیبا نیاز به ارتقاء به نسخه پریمیوم داریم؟ چرا هر بار پس از پایان بازی دکمه "ارتقا به پریمیوم" ظاهر می شود؟
من نمی دانم چگونه آن را بازی کنم و آموزشی ندارد.
اگر روز اول را نمی گرفتی بهتر بود. شما باید هزینه تمام روزهای دیگر را پرداخت کنید. غیر از این خوبه
دانلود BADLAND 3.2.0.45 بازی ماجراجویی سرزمین بد اندروید
Review by نویسنده
Castle Crush:Bataille épique Stratégie qto
به نظر خوب است، اما تبلیغات بیش از حد، آزار دهنده است
Fly and survive through the Game of the Year -winning action adventure BADLAND.
BADLAND სათავგადასავლო wym
این بازی شگفت انگیز است من مدتی قبل آن را روی تلفن قدیمی خود داشتم و جو آن به همراه فقط یک بازی سرگرم کننده این را به طور کلی عالی می کند
این یک بازی عالی است اما هر بار که یک سطح را تکمیل می کنید یا می میرید، تبلیغات دقیقه ای وجود دارد
بازی جالب و تاکتیکی است، به خصوص چند نفره که از 2-4 بازیکن تشکیل شده است، بنابراین شما باید نحوه حرکت با دیگران را محاسبه کنید.
دانلود برنامه BADLAND 2 برای آیفون | سیب اپ
من آن را دوست نداشتم ... همه چیز شگفت انگیز است اما مفهوم بازی را دوست نداشتم
ارائه دوست داشتنی است اما دشواری آن بسیار زیاد است. به سختی به مدت پنج دقیقه بازی کردم و نمی توانم از کنار تخته سنگی عبور کنم. انگیزه زیادی برای ادامه دادن نیست.
BADLAND را در کافه اپل قرار داده بودیم که طرفداران بی حدی دارد. حال باید به شما مژده دهیم که سازندگان
من واقعاً از frogmind ناامید هستم، آنها بازی زمانی شگفت انگیز را با تبلیغات 30 ثانیه ای غیرقابل رد شدن کاملاً خراب کردند. شما واقعاً اکنون این کار را انجام داده اید، از بررسی لذت ببرید.
من این بازی را دوست داشتم، هنر منحصربهفرد آن شگفتانگیز است و بازی بسیار سرگرمکننده است، اما قبلاً یک برنامه عالی بود، اکنون با اضافههای غیرقابل رد شدن پر شده است که بسیار طولانی هستند و در 90٪ مواقع پس از هر مرگ یا اتمام بازی ظاهر میشوند. من میخواستم تعداد زیادی از آنها را ببینم و ترجیح میدهم روزنامههای عجیبی را بخوانم
تجربه من عالی بود من عاشق چالشی هستم که این بازی به شما می دهد و تمام سطوح عالی هستند اگر بتوانم به این بیشتر از پنج ستاره امتیاز بدهم، آن را انجام می دهم
بازی شگفت انگیز، من آن را به هر کسی که به دنبال یک بازی آفلاین 1 نفره است توصیه می کنم تا وقتی حوصله دارد بازی کند. تنها چیزی که دوست نداشتم این بود که بعد از هر مرحله، بازی "Premium" آنها را نشان می داد که کمی آزاردهنده شد.
BADLAND ماجراجویی ltb
بدلند (@badland.021) • Instagram photos and videos
حرکت صفحه قبل از اینکه بتوانم پسرم را گیر کنم خیلی سریع می رود، لطفاً اشکال حرکت صفحه را برطرف کنید
تبلیغات بیش از حد بسیار آزاردهنده چنین شرم آور است
بازی عالی است واقعا فوق العاده اما چرا چرا باید برای بازی در سطح بعدی پول پرداخت کنم. این واقعاً من را ناراحت می کند زیرا می خواستم بیشتر بازی را ببینم. 😢
چه بازی شگفت انگیزی سبک هنری جذاب، خندهدار، و گیمپلی آن بسیار ساده است، اما آنها به معرفی مکانیکهای جدید با سرعت عالی ادامه میدهند تا شما را علاقمند نگه دارند. اینترنت خود را خاموش کنید و هیچ تبلیغی نیز وجود ندارد، بنابراین بله، 10 از 10.
Badland 2019 با زیرنویس فارسی چسبیده. کیفیت BluRay 1080pاضافه شد. تریلر فیلم اضافه شد. داستان این فیلم وسترن و جنایی دربارهی کار.
بازی خیلی خوبیه ولی تبلیغات بد
دانلود برنامه BADLAND برای آیفون - اناردونی